Noorwegen

  • Noorwegen

CAMPERREIZEN DOOR NOORWEGEN

Wanneer je naar Noorwegen gaat is de kans groot dat je aankomt in Oslo. Uiteraard kun je, wanneer je jouw rondreis per camper bij Travelhome boekt, in Oslo je camper ophalen. Je kunt natuurlijk genieten van een prachtige rondreis door Noorwegen maar je hebt zelfs de optie om je camperreis te eindigen in Spanje omdat onze verhuurder op meerder locaties in Europa een vestiging heeft. Kijk voor inspiratie voor de mooiste camperreizen door Noorwegen bij onze routesuggestie Noors Natuurschoon en het Achtje door Noorwegen.

ONTDEK NOORWEGEN MET EEN CAMPER VAN TRAVELHOME

Noorwegen, een land bomvol ongerepte, magische natuur en wildlife én een land vol cultuur en tradities. Mooie camperbestemmingen in Noorwegen zijn nationale parken als Jotunheimen, Ormtjernkampen, Fermundsmarka, Dovrefjell, Jostedal national park en nog veel en veel meer. Wordt één met de flora en fauna van het land. Geniet van de fjorden, bergen, ontelbaar veel watervallen, toendra's, bossen, en de hoogvlakten en ontmoet onder andere de bekende eland. Rijd langs de Fjorden, ga mee met een fjordcruise en stop regelmatig om de van het prachtige uitzicht te genieten! 

Daarnaast is het land rijk aan cultuur en kun je je verdiepen in de geschiedenis van de Vikingen. In Oslo zijn zelfs nog 3 bewaard gebleven Vikingschepen te zien in het Vikingschipmuseum op het Bygdoy-schiereiland. Nog vaak worden er festivals met klederdrachten georganiseerd waar je je terug in de tijd kunt wanen. Ook de bijzondere architectuur en veelal houten, vaak in Falurood geschilderde, huizen zoals je in heel Scandinavie ziet. En de beroemde staafkerken geven een mooi aanzicht onderweg en zorgen voor een optimaal vakantiegevoel. 

Neem de tijd in dit prachtige land! Een camperreis door Noorwegen maak je in een rustig tempo over minder kilometers dan in andere landen. Doordat je in het Fjordengebied vaak gebruik moet maken van ferry overtochten en je op heel veel plekken een maximum snelheid van 70 of zelfs maar 50 kilometer per uur hebt, doe je al snel 4 uur over 200 kilometer. Dat geeft natuurlijk helemaal niks, want de ritten vervelen hier nooit. 

EEN CAMPER HUREN IN NOORWEGEN

Camper huren Noorwegen? Wij werken samen met de bekende verhuurders in Noorwegen met verhuurlocaties in Oslo, Rygge, Tromsø en Trondheim. De beschikbare campers in Noorwegen variëren van campers voor 2 personen tot campers voor 6 personen. Heb je nog vragen over een camper huren Noorwegen? Dan helpen wij je uiteraard graag verder zodat jij een onvergetelijk camper avontuur in Noorwegen kunt beleven!
 

 

Zoek & Boek jouw Camper

Vergelijk snel alle passende aan­bie­dingen voor camper­huur en boek jouw keuze direct.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ