Waarom Camper.nl?

Grootste camperspecialist ter wereld
U heeft keuze uit een groot aanbod van verschillende maatschappijen en campertypes wereldwijd.

Snel en makkelijk een gratis offerte online
Op onze site maakt u, gebaseerd op uw wensen, snel een offerte. Ook ziet u de prijsverschillen tussen verschillende campertypes en camperverhuurders zodat u makkelijk de goedkoopste optie kunt kiezen.

Deskundige medewerkers
Bij vragen kunt u altijd terecht bij een van onze deskundige medewerkers. Zij weten uit ervaring veel over het maken van een campereis en kunnen u op dit gebied goed adviseren. Onze medewerkers maken ieder jaar een studiereis en vaak nog vele privé vakanties naar de door ons aangeboden bestemmingen.

Uitgebreide informatie
Op onze site vindt u uitgebreide informatie over bezienswaardigheden en campings voor diverse bestemmingen. Ook staan de camperverhuurders, prijzen en campertypes uitgebreid beschreven.

Reizen op maat mogelijk
Wij bieden uitgebreide mogelijkheden om uw reis naar uw wensen in te delen. U kunt bij ons uw vlucht en hotel bijboeken maar natuurlijk behoren ook autohuur en excursies tot de mogelijkheden. De reis is helemaal naar uw wensen aan te passen. Zo bieden wij mogelijkheden voor het combineren van een city trip New York met de nationale parken in het westen. Of verleng uw verblijf met een bezoek aan Disneyland in Orlando. Voor een complete offerte gebaseerd op uw wensen, klik hier.

Betrouwbaar
Camper.nl is een onderdeel van Travelhome (reisdochter van de ANWB). Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR, SGR, IATA en calamiteitenfonds. U boekt bij een betrouwbare organisatie. Sinds 1986 verkopen wij camperreizen en hebben al vele tevreden klanten kunnen helpen hun droomreis te realiseren. Neem dit niet alleen van ons aan, maar ook van onze reizigers! Op onze homepage vindt u de beoordeling van Camper.nl, gegeven door onze reizigers.

Afspraak mogelijk
Wenst u bij ons op kantoor langs te komen voor een afspraak dan is dit natuurlijk mogelijk. Tijdens een gesprek kunnen al uw wensen besproken worden. Mocht u behoefte hebben aan adviezen of suggesties van onze medewerkers dan wordt ook dat meegenomen tijdens het gesprek.

Direct contact met verhuurders
Wij hebben direct contact met de verhuurders, er zit geen tussenpersoon tussen, eventuele vragen of problemen kunnen wij snel afhandelen.

Goede bereikbaarheid
Wij zijn maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.00. In het hoogseizoen zijn wij telefonisch van maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 17.00.

Groepsreizen mogelijk
Naast individuele reizen bieden wij ook georganiseerde campertours waarbij u onder begeleiding van een gids één van onze bestemmingen kunt verkennen.

Informatiepakket bij reispapieren
Bij boeking ontvangt u digitaal een uitgebreid informatiepakket over de verhuurder. (Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika)

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ